Ingrid Lessing

Mijn naam is Ingrid Lessing en ik ben register casemanager.

Naast mede eigenaar ben ik uw eerste aanspreekpunt bij uw vragen over verzuim, case management, re-integratie en vragen over WIA en UWV.

De belangrijkste praktische overweging voor Gezond Werken Langstraat om gebruik te maken van Register Casemanagers is enerzijds die van onafhankelijke procesbegeleider tijdens het verzuim en anderzijds dat zij experts zijn in het verminderen van de schadelast voor de werkgever voortkomend uit kosten van verzuim of (onverwachte) kosten van arbeidsongeschiktheid (WAO en WIA).

Mijn achtergrond is HR-manager bij een organisatie van ca. 110 medewerkers, ik weet daardoor als geen ander hoe het runnen van een goed verzuimbeleid in elkaar steekt.
Naast deze ervaring ben ik als leidinggevende betrokken geweest bij het aansturen van administratieve en operationele afdelingen en had ik het uitvoerend beheer over diverse werkmaatschappijen zodat ik precies weet wat er speelt in het bedrijfsleven.

Naast mijn huidige werk als Register Casemanager voor Gezond Werken Langstraat ben ik ook als re-integratiespecialist verbonden aan een groot landelijk re-integratiebedrijf.
Hier bieden wij individuele begeleiding aan mensen in hun zoektocht naar passend werk als het niet meer mogelijk is vanwege beperkingen om in het eigen werk terug te keren.
Daarnaast begeleiden we mensen die al een WGA-uitkering ontvangen maar waarvan de (ex)-werkgever Eigen Risico Drager voor de WGA is.
Mijn werkgebied is dus zowel aan de voorkant als aan de achterkant van het verzuim.

Als mens heb ik een no-nonsens mentaliteit, ben ik pragmatisch ingesteld en denk ik eerder in oplossingen dan in problemen. Mijn werkstijl is accuraat, goed georganiseerd en afspraak is afspraak.

Gezond Werken Langstraat wil u en uw medewerkers ondersteunen bij het vinden van de oplossingen om de duur van het verzuim te kunnen bekorten.
Ik ben u dus graag van dienst!