Angelique Stelten

Mijn naam is Angelique Stelten en ik ben register casemanager.

Als verzuimprofessional heb ik de rol van begeleider en adviseur en ik ben uw aanspreekpunt bij vragen over verzuim, arbeidsongeschiktheid en re-integratie.

Door mijn werkzaamheden als HR-professional heb ik ruim 20 jaar ervaring op het financiële vlak, van salaris tot alle andere HR gerelateerde zaken en weet ik als geen ander wat de financiële gevolgen zijn van verzuim voor de werkgever.

Tevens ben ik als zelfstandig re-integratiecoach werkzaam bij een landelijk re-integratiebureau. Het is ontzettend belangrijk om de re-integratie zo snel mogelijk op te pakken. De doelstelling is om de werknemer te begeleiden naar passend werk en zo een uitkering te voorkomen. Voor de werkgever betekent dit een besparing op de verzuimkosten.

Werknemers en werkgevers krijgen steeds meer verantwoordelijkheden op het gebied van het beheersen van verzuim. Een zieke medewerker kost een werkgever niet alleen handenvol geld maar ook de nodige hoofdbrekens.
Een goed en effectief contact tussen werkgever, werknemer, arbodienst en casemanager vergroten de kansen op inzetbaarheid van de werknemer.

Gezond Werken Langstraat is een organisatie met een duidelijke visie en openheid. Onze missie is om de schadelast van de werkgever te reduceren zonder de belangen van de werknemer te schaden.
Als uw adviseur kan ik laagdrempelig, persoonlijk, integer en oplossingsgericht handelen.

Mede door mijn open persoonlijkheid en empathisch vermogen krijgt u professionele begeleiding van mij.